maanantai 29. syyskuuta 2014

Hellurei!

Vähän jäänyt taas tämä kirjoittelu mutta oon vaan niin laiska ja nytkin en jaksa hirveästi tarinoida mutta vähäsen voin kuitenkin.
Hyvin on mennyt täällä, ihan normaaleja arkipäiviä vietellen. Mutta pari reissua on tullut tehtyä niin niistä nyt kirjottelen lyhennetyt versiot.
Toissa viikonloppuna oltiin new york statessa ku hostisällä oli luokkakokous ja minun apuani siis tarvittiin illalla kun oli luokkaillallinen. Mentiin sinne perjantaina ja tultiin taks sunnuntaina ja tuohon aikaan mahtui kaksi aika unetonta yötä samassa huoneessa hostien kanssa, yksi onnistunut huvipuisto retki, maukas aamiainen leipomossa, ei niin onnistunut kuumailmapallo festivaali retki (koska kaikki olikin jo lähössä pois), ei todellakaan onnistunut cornmaze visiitti (koska kyseinen asia oli juuri suljettu vaikka ei pitänyt olla) sekä onnistunut laiva ajelu. Kokonaisuudessaan siis oli ihan mukava viikonloppu vaikka erittäinkin uuvuttava.

Tänä viikonloppuna oltiin sitten Philadelphiassa, hostperheen ystävien luona käymässä kun niillä oli grilli partyt. Oli kyllä just niin Amerikka partyt kun ois voinu olla ja tykkäsin kovasti! Siellä oli kokonainen sika mikä grillattiin ja se oli kyllä ällö ja limaista mutta maukasta! Ja oli myös grillikastike kisa, en maistanu kun vaan mun ja hm kaupasta ostamaa koska kuulin tarinoita että viime vuonna eräät olivat tehneet kastikkeen vessassa... Pihalla oli myös pomppulinna liukumäellä varustettuna lapsille (ja aikuisille) ja musiikkia ja valotikkuja. Ja oi että rakastuin yhteen jälkkäriiin mitä siellä oli, semmosta sairaan hyvää kakkusuklaakinuski juttua! <3 Sunnuntaina käytiin sesami street paikassa joka oli iha siinä lähellä ja sitten illalla lähettii ajaa kotiin. Oli siis seitsemän tunnin ajomatka, ja meni kyllä iha kivasti molempiin suuntiin kiitos dvd soittimen ja väsyneitten lapsien. Pois tullessa ajettiin nycin läpi/vierestä ja oli kyllä hienon näköinen kaapunki auringonlaskussa! Oli siis hyvä reissu mutta kyllä tulee tarpeeseen oma aika kun kaks viikonloppua vietelly hostperheen kanssa.

Toi on siis sian pää puussa...
Tänään olin off ja olin kirjastossa tekemässä kouluhommia, oli kyllä mukavaa tehä opiskelua pitkästä aikaa. Sain myös tänään tietää että täällä tai siis burlingtonissa on uusi au pair Ruotsista ja tarkoituksena olisi tavata hänet viikonloppuna. Sellaista tällä kertaa, lupaan että alan kirjottaa useammin niin ei tuu niin pitkiä kirjotuksia kerralla!

P.s.
Syksy on täällä viimein! (vaikka onkin vielä liian lämmin)
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti