torstai 3. heinäkuuta 2014

Möhnö

Eipä täällä ihmeitä oo tapahtunu, paitsi että paloin ekaa kertaa ikinä kunnolla vaikka laitoin aurinkorasvaa ja vielä lisäsin sitä koko ajan koska en halunnut palaa mutta niinhän siinä kävi että mulla on kiva punanen nenä ja sairaan hellät olkapäät.... 
Viikonloppuna siis tuli hostisä kotiin ja sit lauantaina mentiin melomaan yhdelle järvelle ja sit hengattiin monta tuntia yhellä kalliolla. Sunnuntaina kävin shoppailee täällä ympäriinsä ja ostin jopa yhen paidan...
Maanantaina olin kaikkien poikien kanssa kun vanhimmalla ei tällä viikolla ollu leiriä ollenkaan. Mentii sitten semmosee gymnastic juttuu missä poijjat sai riehua pari tuntia.
Tiistaina oli minun kohtalokas päivä kun mentii siis rannalle ja oltiin siellä neljä tuntia kun siellä oli sattumalta kaikki poikien kaverit nii ne vähä viihty siellä. Ja täällä pitää maksaa että voi mennä rannalle, mikä on musta tosi outoo mutta toisaalta ihan hyvä juttu.
Tänään käytiin Vermontin historia museossa kun sinne oli vapaa pääsy ja vaikka luulin että se olis ollu vähä tylsä paikka pojille niin siellä oli kyllä yllättävän paljon kaikkia hauskoja juttuja lapsille.
Huomenna lähetään telttailemaan viikonlopuksi ja lauantaina käydään semmosessa huvipuisto/vesipuisto paikassa, pitää vaan toivoo että on hyvä sää kun täällä on nyt ollu vähä sateista ja ukkostanu että pystytään sit olemaan siellä.

Ollaa vähä leikitty photo boothilla :D
Laittaisin kuvia kaikesta muustakin mutta ne kuvat on puhelimessa enkä oo ladannu siihen vielä dropboxia että saisin ne kuvat tähä ipadillekki :)

P.S. Taas aika kaunis otsikko.... En tajuu miten ihmiset keksii hyviä otsikoita aina kun mä keksin ehkä yhen otsikon sadassa vuodessa!


 

1 kommentti:

  1. hahaha toi vika kuva ja kaikki muutkin oottepas söpöjä :D <3

    VastaaPoista