maanantai 7. heinäkuuta 2014

Camping!


Oltiin siis viikonloppu telttailemassa new yorkissa, siis osavaltiossa ei cityssä :) mentiin sinne perjantaina päivällä ja illalla ajettii kattoo 4th of july ilotulitusta siinä lähellä olevaan kaupunkiin

Tossa näkyy vähän sitä meidän telttapaikkaa, toi oli ainut paikka jossa oli vapaita paikkoja tolle viikonlopulle niin nää oli vähä epäileväisiä että onkohan se hyvä paikka mutta se oli kyllä oikeinkin nätti ja hyveli paikka.
Ainut yhtään hyvä kuva jonka sain ilotulituksesta, siellä oli myös tommonen tivolijuttunen sillon illalla.

Lauantaina mentiin sitten huvipuistoon, oltiin eka vähä aikaa perus laitteiden puolella sitten mentiin kattoo semmonen merirosvojen uimahyppytemppupomppu esitys ja sitten suunnattiin vesipuiston puolelle. Siellä kaikissa altaissa ja jutuissa oli ihan jäätävän kylmää vettä mutta oltiin silti siellä melkeen koko päivä.
Toi oli semmonen linnake jossa suihkus vettä joka nurkasta ja lattiasta ja katosta.


Sunnuntaina oltiin vaan siellä leirintä alueella ja pojat onki melkeen koko päivän ja sitten iltapäivällä suunnattiin kotio päin.

Tuollainen pretty cool auringonlasku nähtiin kun oltiin lautassa tulossa takaisinpäin.

Sellainen mukava viikonloppu oli se, tänään olin tavallaan vapaalla kun hostäiti oli kotosalla mutta olin kyllä koko päivän niitten kanssa kun käytiin asioilla siellä sun täällä ja tuolla. Huomenna aamulla keskimmäisellä on uimakoulu niin meen sit siks aikaa uiskentelemaan vauvelin kanssa. Se uimakoulu on semmosessa siistissä uimahallissa mikä on rakennettu ladon sisälle ja se on muutenkin tosi nice :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti