maanantai 28. heinäkuuta 2014

Blöööö

Nonniinsa mistähän sitä alottelis kun on kaikenmoista tapahtunna. No siis vauva oli leikkauksessa ja on parantunut siitä tosi hyvin, sillä välin kun se oli siellä vanhempien kanssa niin me tehtiin poikien ja isovanhempien kanssa vaikka sun mitä!

Käytiin akvaariopaikassa, missä oli Alvar aalto näyttely! Oli aika cool, esittelin vaan pojille suomen kartasta siellä että missä asun ja kaikkee. 
Ja minigolfaamassa ( ja kuvasta voitte myös huomata kuinka eri hyvä kuvaja minä ilmeisesti olen).

Ja über siistissä museossa, joka oli silleen semmonen ulkoalue jossa oli kaikkia vanhoja rakennuksia ja niissä aina joku vanhajuttu näyttely, niinku yks lato oli täynnä vanhoista karuselleista otettuja eläimiä ja semmosia minisirkuksia.
Siellä oli myös tommonen vanha laiva siellä pihalla ja melkein tunsin kuin oisin ollu Titanicilla ja nimenomaan sillon kun se oli jo uppoamassa koska toi laiva oli vähän kallellaan. :D
Tuota junarata tuijotettiin siellä varmaan puol tuntia, junat siis liikku kun paino nappia

Olihan mulla myös eka au pair tapaaminen ja samalla eka baseball peli, oli ihan mukavaa mutta niin tosiaan oikeestaan kaikki muut oli saksalaisia(tai ainakin saksankielisiä) paitsi minä niin voitte arvata mitä kieltä puhuttiin ja kuka ymmärsi melkein kaiken, mutta siis oli mukavia kyllä ne muut aupparitytöt joo.

Sitten kun vauva ja vanhemmat jo oli kotona niin mentiin laiva-ajelulle järvelle ja syötiin laivassa hyvää ruokaa.

Lauantaina oltiin tuossa läheisessä kaupungissa kattomassa paraatia , joka kyllä kesti tunnin mutta ei ollu mitenkään hohdokas. Sitten pyörittiin siinä kun siellä oli vaikka sun mitä ja toi tyyppi oli paras ja siistein ja hostisästä tuli kuuluisa kun se "pääsi" sen avustajaksi.

Siinäpä se taisikin olla, tänään alkoi taas normaali arki, oon siis nyt kaikkien poikien kanssa päivisin. Tänään oli eri jännä välikohtaus, jonka tuloksena toisella pojalla on musta silmä(kiitos veljensä), ja toisella melkein(kiitos itsensä) koska hän omasta mielestään ansaitsi sen. Mutta oli meillä mukavaakin kun leivottiin kaurakakkuja, jotka oli muuten suuri hitti, niin lasten kuin aikuistenkin joukossa.

Ja anteeks taas mutta ei vaan voi keksiä fiksua otsikkoa.



 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti